505 081 168 zamówienia@tobomala.com

Olej z lokalnej porzeczki

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 5 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 32,00 zł 32.00
ilość szt.

towar niedostępny

Opis

SKĄD JEST NASZ OLEJ?

Nasz olej z czarnej porzeczki pochodzi z lokalnych nasion i polskiej tłoczni. Zamawiamy go w małych ilościach tak, żeby zawsze docierał do Was świeży. Dlaczego? To trochę jak z jedzeniem. Świeży, nierafinowany olej ma najwięcej substancji aktywnych i lepiej pielęgnuje skórę, tak jak świeże i nieprzetworzone jedzenie najlepiej odżywia ciało! 

JAK DZIAŁA

Olej z czarnej porzeczki to lekki olej o działaniu regenerującym i kojącym. Dzięki zawartości witaminy C i antyoksydantów spowalnia procesy starzenia. Świetnie sprawdzi się w pielęgnacji cery dojrzałej, suchej i podrażnionej. Nasz olej ma naturalny kolor i delikatny, orzechowo-sienny zapach.

JAK GO UŻYWAĆ

Sposobów jest mnóstwo! Możesz:

  • używać go jako regenerujące i przeciwzmarszczkowe serum do pielęgnacji twarzy,
  • wzbogacać nim ulubiony krem,
  • wsmarować delikatnie w skórę ciała,
  • lub użyć do pielęgnacji włosów (najlepiej sprawdza się w pielęgnacji włosów wysokoporowatych, potrzebujących regeneracji).

INCI

Ribes nigrum seed oil [nierafinowany olej z czarnej porzeczki]

Olej z porzeczki najlepiej czuje się w zacienionym i chłodnym miejscu – wtedy najdłużej zachowuje swoje właściwości. Olej sprzedajemy w szklanych opakowaniach chroniących przed promieniowaniem UV. 

Pojemność: 50 ml

Kraj pochodzenia: Polska

 

 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl