505 081 168 zamówienia@tobomala.com

Olej z lokalnych malin

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 5 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 32,00 zł 32.00
ilość szt.

towar niedostępny

Opis

SKĄD JEST NASZ OLEJ?

Nasz olej z malin pochodzi z lokalnych nasion i polskiej tłoczni. Zamawiamy go w małych ilościach tak, żeby zawsze docierał do Was świeży. Dlaczego? To trochę jak z jedzeniem. Świeży, nierafinowany olej ma najwięcej substancji aktywnych i lepiej pielęgnuje skórę, tak jak świeże i nieprzetworzone jedzenie najlepiej odżywia ciało!

JAK DZIAŁA 

W buteleczce zamknęłyśmy olej z malin, znany ze swoich supermocy:

  • utrzymuje nawilżenie skóry (wzmacniając jej płaszcz ochronny, czyli warstwę hydrolipidową)
  • delikatnie rozświetla i wygładza skórę,
  • sprawa, że skóra jest miękka i miła i chce się ją dotykać bez końca!
  • dzięki dużej zawartości przeciwutleniaczy spowalnia procesy starzenia
  • jest olejem szybkoschnącym, czyli lekkim i niezatykającym porów

JAK GO UŻYWAĆ

Sposobów jest mnóstwo! Możesz:

  • używać go jako wygładzające i nawilżające serum do pielęgnacji twarzy,
  • używać jako bazy pod makijaż,
  • wzbogacać nim ulubiony krem,
  • wsmarować delikatnie w skórę ciała
  • lub użyć do pielęgnacji włosów (jest polecany do średnio i wysokoporowatych).

INCI

Rubus idaeus seed oil (nierafinowany olej z pestek malin)

Nasz olej najlepiej czuje się w zacienionym i chłodnym miejscu – wtedy najdłużej zachowuje swoje właściwości. Olej sprzedajemy w szklanych opakowaniach chroniących przed promieniowaniem UV. 

Pojemność: 50 ml

Kraj pochodzenia: Polska

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl